top of page

REKEN OP DE KNOWHOW VAN KENTA VOOR DE TOTAALRENOVATIE OF GEDEELTELIJKE RENOVATIE VAN UW INTERIEUR

UW RENOVATIEPROJECT VAKKUNDIG UITGEVOERD DOOR KENTA

divider

Is uw badkamer aan vernieuwing toe? Wilt u uw keuken aanpakken of extra kamers inrichten op de zolder? Overweegt u de uitbreiding van uw huis?
U kunt voor de realisatie van al deze plannen terecht bij KENTA . Door een jarenlange ervaring en expertise in verschillende domeinen van de bouw is zaakvoerder Kenneth Tack er de geknipte man voor.

KENTA neemt zowel kleine als grote renovatieopdrachten aan. Om u een resultaat van topkwaliteit af te leveren dat in lijn is met uw verwachtingen, voeren wij elk werk uit met dezelfde professionaliteit en gedrevenheid. 
Uw keuzes en voorkeuren zijn voor KENTA van groot belang. Wij denken met u mee en in wederzijds overleg worden de verbouwplannen uitgerold.
Wilt u delen van het project zelf aanpakken? Ook dat kan. In overleg kan u meehelpen of kunnen er afspraken gemaakt worden over wat u graag zelf doet.

COÖRDINATIE VAN VERBOUWINGEN:
EFFICIËNTIE TROEF

divider

Heeft u omvangrijke renovatiewerken of grondige verbouwingen in het vooruitzicht? Ook daarvoor deinst KENTA niet terug. Contacteer KENTA voor de uitvoering van uw project van a tot z.

KENTA adviseert en helpt uw ideeën vorm te geven. KENTA zorgt voor een basisplan en de calculaties. Indien nodig bevelen wij een architect aan of schaklen wij een EPB-ingenieur in die onderzoekt of uw project voldoet aan de geldende energievereisten en ventilatienormen. Kortom, door de vele contacten met zelfstandigen en kmo’s actief in de bouwsector kunnen wij serieuze en betrouwbare partners aan u voorstellen.

KENTA coördineert uw totaalproject in samenwerking met collega-aannemers.

VOORDELEN VAN WERKEN MET KENNETH ALS COÖRDINATOR:

divider

vakmanschap & professionaliteit

zorgeloos verbouwen en renoveren

persoonlijke aanpak: luisteren naar uw wensen en met u meedenken, daar gaat het om

altijd één centraal aanspreekpunt

verschillende specialisten worden voor u samengebracht

strakke planning en vlotte opeenvolging van de werken

MAAK VANDAAG NOG EEN AFSPRAAK VOOR UW RENOVATIEPROJECT.

bottom of page