top of page

HOUTBOUW, DÉ SPECIALITEIT VAN KENTA 

EEN WARE PASSIE VOOR HOUT

divider

Kenneth is altijd al gepassioneerd geweest door hout. Houtconstructies past hij dagelijks toe.  Het bedrijf KENTA, gevestigd in Merelbeke is de uitgelezen partner voor houtbouw en houtconstructies voor diverse toepassingen.

Houten bijgebouwen

Overkappingen voor terrassen, fietsen, uw vuilbakken en brandhout

Buitenkeukens en outdoor furniture

Tuinhuizen, bergingen

Carports

Gevelbekleding

Kenneth is als geen ander op de hoogte van de kwaliteiten, specificaties en prijzen van de verschillende houtsoorten. En daar vaart u wel bij want niet elke soort is even geschikt voor een carport of een tuintafel, zeg maar. Kenneth adviseert u met kennis van zaken en zal u die houtsoorten en afwerkingen voorstellen die precies bij uw voorkeur van kleur en stijl passen.

ENERGIEZUINIGE EN DUURZAME WONINGRENOVATIES IN HOUT

divider

Mist u ruimte in uw huis en wilt u graag uitbreiden? Of wilt u het renoveren en meteen een nieuwe look geven? In beide gevallen biedt houtbouw heel wat mogelijkheden. KENTA is gespecialiseerd in de renovatie en uitbreiding van woningen met kwalitatief hoogstaande houtconstructies. En daarbij wordt niets over het hoofd gezien. Kenneth Tack overloopt met u alle opties en legt uit wat de beste oplossingen zijn qua isolatie, dak- én gevelbekleding. Want het komt er tenslotte op aan dat de nieuwe constructie u een maximaal comfort en een optimale energiezuinigheid en duurzaamheid garandeert.

Energiezuinige en duurzame woningrenovaties in hout

WENST U MEER INFO OVER HOUTBOUW? NEEM DAN CONTACT OP MET KENTA IN MERELBEKE VOOR DESKUNDIG ADVIES.

bottom of page